Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dengu bajia recept
Dengu bajia recept

Dengu bajia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in hele dunne schijfjes. Hak de peper en knoflook fijn. Meng linzenmeel, aardappelen, peper, knoflook en zout. Voeg melk toe. Maak van dit een tamelijk dik mengsel. Breng een eetlepel van deze dikke deeg in de hete olie en frituur, over een goed heet vuur, tot het deeg goudbruin is. Laat afdruipen op een rooster.

Allergenen Informatie

Voor dit dengu bajia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Dengu bajia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Klinkt lekker, zeker voor bij de TV als snackje.
    Pamtct gaf dit recept op 25 januari 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven