Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dutch vulcano recept
Dutch vulcano recept

Dutch vulcano


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snij de groente heel fijn (ik heb het met keukenmachine gedaan).
Doe een beetje olijfolie in hapjespan. Bak hier het gehakt met vleeskruiden rul bruin. Voeg dan de eieren toe met de groente en roer dit ook gaar. Voeg vervolgens de sambal en bloem erbij. Roer dit goed om tot het een soort pannenkoek lijkt. Zet vuur uit laat het een beetje afkoelen. Vul de vellen net als bij de loempia's. Bestrijk de vellen met dichtplakken met water. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg ze in de oven op bakpapier wel goed bestrijken met olijfolie en bak ze in 15 minuten goudbruin.

Allergenen Informatie

Voor dit dutch vulcano recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven