Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Filokaneelkoekjes recept
Filokaneelkoekjes recept

Filokaneelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 C. Schil van 1 sinaasappel boven kommetje raspen en met suiker en kaneel mengen. Sinaasappels schillen en in stukjes snijden. Boter in steelpannetje op laag vuur smelten, maar niet bruin laten worden. Velletjes fillodeeg elk in 4 gelijke stukken knippen. Velletjes 1 voor 1 licht beboteren en in 4 stapeltjes op bakpapier op bakplaat leggen. Stapeltjes bestrooien met kaneel-sinaasappelsuiker. In 5 min. goudbruin en knapperig bakken. Beetje laten afkoelen. Op elk bord krokante koek leggen. Kwark ernaast scheppen en stukjes sinaasappel erbij geven.

Allergenen Informatie

Voor dit filokaneelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven