Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frangipane recept
Frangipane recept

Frangipane


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schik het bladerdeeg in een bakvorm met een doorsnede van 20 cm en snijd de randjes evenwijdig met de rand van de bakvorm. Meng de broyage met de bloem. Doe de zachte boter in een kom, voeg er 3 eieren aan toe en meng er de broyagebloem onder. Roer tot een glad geheel. Stort op het bladerdeeg en bak het geheel af in een voorverwarmde over op 170 graden C. gedurende 45 min.

Allergenen Informatie

Voor dit frangipane recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Frangipane heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • U bent een Belg, omdat u de naam Broyage gebruikt, de Nederlanders weten niet wat dat is, wij noemen dat amandelspijs. Groetjes banketbakker henny
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven