Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikadel Djagoeng recept
Frikadel Djagoeng recept

Frikadel Djagoeng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bij gebruik van verse mais, maiskorrels van de kolven schrapen. Bij gebruik van een blikje mais goed laten uitlekken. Prak de maiskorrels met een vork fijn. Snijd de prei, bieslook of lente-ui fijn. Versnipper het knoflookteentje. Snijd de selderij of peterselie fijn. Versnipper de ui. Doe in een kom de prei, lente-ui, de knoflook, suiker, de geprakte maiskorrels, bakmeel, maggieblokjes, peper, sambal en de santensnippers en meng alles goed door elkaar. Bak hiervan eerst op proef 1 koekje in de hete olie in de wadjang of koekenpan. Eventueel nog wat bijkruiden. De maiskoekjes of frikadel djagoeng moeten er mooi en goudbruin uitzien. Laat de koekjes na het bakken goed uitlekken. Strooi er peterselie of selderij over voor de garnering.

Allergenen Informatie

Voor dit frikadel djagoeng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven