Allergie informatie: Gefrituurde garnalenballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gekookte gepelde garnalen
- 1 stuks gesnipperde ui
- 1 stuks rode gesnipperde Spaanse peper
- 1 stuks losgeklopt ei
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel suiker
- 1 bosje koriander
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Carang Mas (Gefrituurde zoete aardappelen met palmsuiker)
Met zoete aardappels, palmsuiker en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene gefrituurde chilipepers
Met groene chilipepers, zeezout en olie uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Tapas - amuse - Tahu/Garnalenballetjes
Met tahu, garnalen en knoflook uit China
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Ajam kalasan (gefrituurde kip in kokossap)
Met kip, kokoswater en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Snacks
- Gefrituurde garnalenballetjes
- Allergieen informatie