Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde garnalenballetjes recept
Gefrituurde garnalenballetjes recept

Gefrituurde garnalenballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal alle ingredienten in de blender tot een groffe massa. Er moet nog structuur in zitten. Verhit in de frituurpan een ruime hoeveelheid olie en laat met een eetlepel telkens een hoeveelheid van de massa uit de blender in de pan glijden. Bak op deze manier alle balletjes goudbruin en gaar. Serveer met eigengemaakte chilisaus als dip.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde garnalenballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven