Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde zeevruchten recept
Gefrituurde zeevruchten recept

Gefrituurde zeevruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de garnalen schoon en verwijder de schalen. Denk ook om het darmkanaal. Kook de mosselen en verwijder daarna de schalen. Dep de zeevruchten, doe ze per soort in een grote kom en bestrooi ze met wat bloem. Even flink opschudden. Maak een dunne tempurabeslag en voeg daar na smaak zeezout aan toe. Frituur alle zeevruchten per soort i.v.m. verschillende bereidingstijden.

Serveersuggesties

Als je Spaanse vissoep maakt, houd je veel zeevruchten over. Deze kun je dan frituren en als tussengerecht of snack opdienen. Gebruik hiervoor ook mijn dipsaus voor kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde zeevruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven