Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde aardappelkoekjes met peer en kaas recept
Gegratineerde aardappelkoekjes met peer en kaas recept

Gegratineerde aardappelkoekjes met peer en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en spoel ze af. Pel de ui. Rasp de aardappels en de ui grof. Meng het ei met wat zout en peper en roer het door de geraspte ui en aardappels. Verhit de olie portiegewijs in een grote pan. Bak 10-12 koekjes van de aardappelmassa in de hete olie. Keer ze eenmaal om. Leg de aardappelkoekjes op een met bakpapier bekleed met bakblik. Snijd de kaas in stukjes. Was de peren, snijd ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd of schaaf de partjes in dunne plakjes. Besprenkel ze met wat citroensap. Verdeel over de röstirondjes. Strooi er de kaas over. Gratineer de koekjes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C, Serveer dit met de cranberrycompote.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde aardappelkoekjes met peer en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven