Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige kaaskoekjes recept
Knapperige kaaskoekjes recept

Knapperige kaaskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kaas. Meng de kaas met de bloem,zout, een snufje suiker en het bakpoeder. Voeg de boter in stukjes en 1 ei toe en kneed het tot een glad deeg. Zet het deeg ca. 30 minuten afgedekt in de koelkast. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes. Rol het deeg ca. 3 mm dik uit op een dun laagje bloem. Steek er vormpje uit. Bekleed het ovenrooster met papier en verdeel hier de deegvormpjes op. Kluts het eidooier door de melk. Bestrijk het kaasdeeg met het geklutste ei. Bestrooi een aantal stukken met maanzaad, een aantal met paprikablokjes en de rest met de overgebleven kaas. Bak de kaaskoekjes 9 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige kaaskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven