Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kroketten met kalfsvlees recept
Kroketten met kalfsvlees recept

Kroketten met kalfsvlees


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Smelt de boter, maar laat ze niet bruin worden. Voeg de bloem droog toe en onder goed roeren langzaam de kalfsbouillon. Breng de saus op smaak met room, peper, zout, worcestersaus en fijngehakte peterselie. Voeg het kleingesneden vlees toe. Strijk de ragout uit op en bord en laat haar minimaal een uur in de koelkast koud worden. Vorm met twee lepels 8 croquetten. Wentel deze door paneermeel en vorm ze op tafel bij. Haal de croquetten door losgeklopt ei en rol ze nogmaals door paneermeel. Bak de croquetten 3 a 5 minuten in frituurvet van 180 graden C. Laat ze uitlekken in een vergiet en schik ze, op een geplooid servetje, op een warme vleesschaal. Plaats er een toefje verse peterselie bij, of bak de peterselie in het frituurvet en knip er boven de croquetten kleine stukjes af.

Allergenen Informatie

Voor dit kroketten met kalfsvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven