Allergie informatie: Kroketten met wildvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gaar vlees van ree(bout of filet)
- 50 gram boter of margarine
- 50 gram bloem
- 30,5 deciliter vleesbouillon
- 2 blaadjes gelatine
- 3 theelepel fijngesneden salie
- 2 eetlepel fijngesneden peterselie
- zout, peper
- 3 eiwitten
- paneermeel of panko
- frituurolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Snacks
- Kroketten met wildvlees
- Allergieen informatie