Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsvlees met satésaus recept
Lamsvlees met satésaus recept

Lamsvlees met satésaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het lamsvlees in stukjes en leg deze in een grote schaal. Meng currypasta, kokosmelk, chili en komijnpoeder in een kom. Schep dit mengsel goed door het vlees en laat het vlees dan, afgedekt 30 minuten marineren. Verhit voor de satésaus de olie in een wok en roerbak de ui hierin 5 minuten. Laat deze nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Doe de pindakaas, de tomatenpuree, het limoensap en het water bij de ui. Rijg het lamsvlees op houten prikkers en bewaar de marinade. Schuif de spiesen 8 minuten onder de hete grill. Draai ze éénmaal om. Doe de resterende marinade ook in de wok en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Dien de spiesen op met de satésaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsvlees met satésaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven