Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia's recept
Loempia's recept

Loempia's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in de wok en voeg de stukjes kip er in gedeelten aan toe. Laat ze 2 minuten bakken onder voortdurend omscheppend. Voeg dan de ui toe en laat het geheel nog zolang bakken tot de ui glazig is. Voeg de ketjap toe en schep alles enkele malen goed door. Doe de sambal, knoflookpoeder en de groenten erbij. Laat alles onder voortdurend omscheppen enkele minuten meebakken. Laat alles goed afkoelen.
Spreid de loempiavellen uit en verdeel de vulling er over. Vouw de velletjes om de vulling en plak de deegranden dicht met los geroerd eiwit of water
Bak de loempia's in de olie goudbruin (180 graden celsius).

Serveersuggesties

Lekker als bijgerechtje bij de Indische rijsttafel. Serveer er een ketjapsaus bij. Zet op tafel sambal en atjar tjampoer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven