Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia's recept
Loempia's recept

Loempia's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de Chinese roerbakgroenten samen met de kipreepjes en de garnalen. Voeg dan de ketjap manis en de knoflook en het bouillonblokje bij de groenten. De groenten moet de kleur aannemen van de ketjap, dat is dan de juiste hoeveelheid. Doe een schep van de groenten op een loempiavel. Rol de loempia op en zorg ervoor dat er niets uit kan vallen. Doe de loempia’s in de frituurpan en bak ze ongeveer 5 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit loempia's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven