Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreelmousse recept
Makreelmousse recept

Makreelmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine, klop de slagroom stijf, snijd het uitje heel fijn en pers de helft van de citroen.
Prak de makreelfilet heel fijn en voeg er de gesnipperde ui, 1 eetlepel citroensap, de mayonaise en de ketjap toe en roer alles goed door elkaar.
Verhit in een steelpan 1 deciliter water en los er de gelatine in op.
Als de gelatine bijna koud is, kan deze met de slagroom door het makreelmengsel worden geroerd.
Doe de mousse in een vorm of schaal en laat deze 12 uur opstijven in de koelkast.
Kook de eieren en snijd ze in schijfjes, evenals de halve citroen en de tomaten.
Stort de mousse op een schaal en garneer ze met ei, tomaat, sla en citroen.
Serveer er toast of plakjes stokbrood bij.

Allergenen Informatie

Voor dit makreelmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven