Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Malteser Cake recept
Malteser Cake recept

Malteser Cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg vershoudfolie in een ovenschaal.
Smelt de melk- pure chocolade, boter en de maple syrup in een pan op klein vuur.
Verkruimel in tussentijd de biscuitjes.
Wanneer het chocolade mengsel gesmolten is voeg je de koek kruimels toe, en meng dit goed door elkaar.
Voeg als laatste de Maltesers erdoor, snel roeren en niet te lang anders smelten de Maltesers.
Doe de cake in de ovenschaal.
Voeg op het laatst ook nog wat maltesers boven op de cake.
Zet het in de koelkast.
De cake is klaar als deze hard is.

Allergenen Informatie

Voor dit malteser cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven