Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mueslirepen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg bakpapier in een vierkante bakvorm.
Smelt de chocola en verdeel over de bodem van het bekleedde bakblik en zet opzij.
Smelt ondertussen in een grote steelpan de boter en als deze gesmolten is voeg je de bruine suiker honing en pindakaas toe.
Zodra het mengsel begint te borrelen laat je het al roerend nog 2 minuten op het vuur staan.
Haal de pan van het vuur en voeg de vanille toe.
Roer de muesli en gepofte rijst door het vloeibare mengsel en het kleingesneden gedroogde fruit.
Giet het mengsel over de laag chocola en druk met de achterkant van een lepel stevig aan tot een egale bovenkant.
Strooi vervolgens de kokos over de bovenkant.
Plaats in de koelkast en laat minimaal 30 minuten afkoelen voordat je er repen van snijd.
Geniet ervan!!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mueslirepen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven