Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mueslirepen recept
Mueslirepen recept

Mueslirepen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een ovenschaal in. Meng alvast de havermout, muesli en het fruit. Verwarm de honing totdat het heel dun is. Dan de honing door het mengsel roeren. Daarna de rest erdoor roeren. Doe alles in de ingevette ovenschaal en bak het geheel en 22.5 minuten. Alles een klein beetje laten afkoelen en na ca. 10 minuten in 12 repen snijden. Daarna verder laten afkoelen. Dit is een goede duursport voeding.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mueslirepen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven