Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige tortilla wraps recept
Pittige tortilla wraps recept

Pittige tortilla wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een flinke kom. Meng daarin het water, de bloem, zout en de olijfolie en de andere kruiden. Gebruik een lepel om dit goed onder elkaar te mengen. Meng alle bloem goed onder. Laat geen restje ongebruikt, zodat je een grote klont (bal) deeg krijgt.
Maak een keukendoek vochtig en trek deze strak over de kom heen. De punten van de doek kun je nog onder de kom klemmen. Laat dit dan zo`n 1/2 uurtje rusten. Nu kun je beginnen met het maken van bijvoorbeeld de vulling naar eigen keuze.

Kneed `t deeg nog eens goed door als `t deeg `n 1/2 uurtje gerust heeft. Maak dan 6 bolletjes van gelijk formaat. Als je meer dan 6 tortilla`s wilt maken of verdubbel de deeg maak je natuurlijk meer bolletjes. Rol alle bolletjes plat met de deegroller. Hiervoor kun je de snijplank gebruiken.

Bak de wraps een voor een in de koekenpan. Hiervoor heb je GEEN extra olie of boter nodig; de olie die in het deeg zit is voldoende. Bak de tortilla wraps ongeveer 1 min. per kant en dan zijn ze klaar. Vul ze naar keuze of vries ze in voor later gebruik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige tortilla wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven