Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate-saucijzenbroodjes recept
Sate-saucijzenbroodjes recept

Sate-saucijzenbroodjes


Ingrediënten


22

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Ontdooi het bladerdeeg.
Meng het gehakt met de kruiden, sjalot, saté-kruiden, knoflook
pepertje en satésaus of pindakaas goed door elkaar.
Verdeel het gehaktmengsel over het bladerdeeg en vouw het bladerdeeg
dicht.
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met losgeklopt ei gemengd met 1 eetlepel koffiemelk of room. Schuif de bakplaat vervolgens in het midden van de oven en bak de broodjes tot ze goudbruin zijn (let op: gemiddelde baktijd is 15 á 20 minuten, maar de baktijd kan per oven verschillen, dus wel in de gaten houden!)

Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sate-saucijzenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven