Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzelnuggets met avocadodip recept
Schnitzelnuggets met avocadodip recept

Schnitzelnuggets met avocadodip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de tomaten en snijd ze in 4 stukken. Verwijder de zaden en snijd de tomaten in kleine blokjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Pureer de avocado, de ui, de knoflook en het citroensap. Schep de tomatenblokjes (op een paar na) er doorheen en breng op smaak met zout en peper. Dep de schnitzels droog en snijd in grove stukken. Verbrokkel de chips en vermeng met het paneermeel. Kluts de eieren. Bestrooi het vlees met zout en peper, wentel het vlees eerst door de eieren en dan door het chipsmengsel. Verhit de olie in een grote pan, bak de schnitzels rondom in 4.5 minuten aan. Neem daarna het vlees uit de pan. Was de peterselie en snijd in fijne repen. Bestrooi de dip met de peterselie en de rest van de tomatenblokjes. Geef de dip bij de nuggets, zowel warm als koud lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzelnuggets met avocadodip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven