Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
TV garnalen met knoflooksaus recept
TV garnalen met knoflooksaus recept

TV garnalen met knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de garnalen. Haal alleen de kop er af tot de staart en laat de staart zitten. Doe de mayonaise in een bakje met 1 teen knoflook uitgeperst en voeg de bieslook toe. Meng dit goed. Dit is je knoflooksaus. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Doe ze met de olie in de pan. Bak de garnalen er in dat ze krom trekken. Doe ze op een bord. Doe de knoflooksaus erbij en eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tv garnalen met knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven