Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viskroket recept
Viskroket recept

Viskroket


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in koud water. Snijd lenteui en champignons in plakjes en de vis in stukjes. Smelt de boter, doe de bloem er in een keer bij en kook onder voortdurend roeren 3 minuten. Voeg nu de bouillon toe samen met de fijngemaakte vis, lenteui, champignons en lombok. Breng al roerend aan de kook. Doe de uitgeknepen gelatine, zout, peper en peterselie erbij. Roer goed door en neem van het vuur. Stort de massa op een grote platte schaal, smeer uit en laat afkoelen en opstijven in de koelkast. Vorm van de massa kroketjes of bitterballetjes, rol deze door bloem en daarna door losgeklopt ei en paneermeel. Frituur ze in olie van 180 graden Celcius.

Allergenen Informatie

Voor dit viskroket recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven