Allergie informatie: Wortel-pompoenpitdip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote sjalot
- 2 grote winterwortels
- olijfolie
- 2 theelepels geraspte gemberwortel
- 1,5 theelepel ras el hanout
- 1 mespunt chilipoeder
- 200 milliliter groentebouillon
- 1 volle eetlepel tahin
- zout
- 3 eetlepels pompoenpitten
- 1 eetlepel suiker
- 2 eetlepels balsamicoazijn
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Gemengde salade
Met lollo rosso, rode ui en wortel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Snert
Met erwten, prei en platte rib uit Nederland
1 portie - 3 uur
Winter - fransenriet
- Home
- Recept
- Snacks
- Wortel-pompoenpitdip
- Allergieen informatie