Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwitserse kaaspunten recept
Zwitserse kaaspunten recept

Zwitserse kaaspunten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk 1 zijde van de tortillas met een halve teen knoflook. Beleg de helft van de tortilla met gruyere en vouw dubbel. Beleg hiervan de helft met emmentaler en vouw weer dubbel. Bestrooi dan met appenzeller en verdeel hierover 4 plakjes augurk en 4 gehalveerde zilveruitjes. Plaats de punten 15 min in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Serveer de rest van de augurkjes en zilveruitjes er apart bij.

Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse kaaspunten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven