Snackwrap zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van svoorderhake
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Leg de eerste plat op het werkblad en smeer hem dik met naturel .
Bestrooi met en leg daar bovenop 1 laag gerookte zalmplakken.
De tweede besmeren met naturel en die zijde op de vorige leggen met de besmeerde kant op de .
Nu ligt de met de onbesmeerde kant bovenop.
Deze zijde ook goed besmeren met naturel , bestrooien met én .
Daarop weer een laag gerookte . - Afmaken met vers gemalen .
Voor een extra grote rol kan je dit nogmaal herhalen. - Maar voor een borrel hap is dit voldoende.
Alles tezamen strak oprollen en ook strak in alu- of plastic folie wikkelen.
In de koelkast laten opstijven voor ten minste 2 uur.
Vlak voor het opdienen uit de folie halen en in (schuine) ronde plakken van circa 1 centimeter dik snijden. - Evenueel met een lange prikker bij elkaar houden.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in tortilla
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruidenkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruidenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 25 kcal | 1% | 200 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |