Snel klaar boeuf bourguignon
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit 2 eetlepels in een braadpan en bak hierin de biefstukken in 2-3 minuten per kant rosé.
- Haal de uit de pan en voeg de rest van de olie toe.
- Bak hierin de rondom bruin.
- Zet het vuur laag en bak de in 15-20 minuten rosé van binnen (of tot een kerntemperatuur van 58 graden)
Haal de uit de pan en laat deze 10 minuten rusten.
Snijd zowel de en de in dunne plakjes.
Bak de spekblokjes in het braadvocht van het vlees. - Voeg de groenten toe en bak ze mee, Doe daarna de knoflook en de Provençaalse erbij.
- Roer het pakje ossenstaartsoep los met 200 ml gekookt water, voeg dit toe aan het geheel en roer goed door.
Schenk de erbij en roer opnieuw. - Doe er de bij en laat het geheel 5-10 minuten zachtjes stoven.
Voeg de plakjes en de toe en warm nog even goed door.
Breng het geheel op smaak met zout en peper en strooi er als laatste de peterselie over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boeuf Bourguignon445m
-
Recept
Boeuf bourguignon46u30m
-
Recept
Boeuf Bourguignon42u30m
-
Recept
Boeuf stroganoff430m
-
Recept
Tagliata de boeuf à la Santa Rosa415m
-
Recept
Boeuf Provencal43u5m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Snel klaar boeuf bourguignon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 411 kcal | 20% | 1644 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |