Snelle bruine bonensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bruine bonensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van keukenwonder
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de ossenstaartsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg, als de soep kookt, de soepgroente toe en kook ze zachtjes gaar in 10 minuten.
- Laat intussen de uitlekken en snijd de of de salami in blokjes.
- Roer de uitgelekte en de of salami en de ()melk door de soep en laat de soep weer door en door heet worden.
- Variaties:
- Vervang de of salami door 4 in plakjes gesneden knakworstjes of 50 gram uitgebakken spekblokjes.
- Voeg 4 eetlepels maiskorrels en 2 eetlepels fijngehakte bladselderij toe.
- Vervang het pakje ossestaartsoep door uien- of tomatensoep.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bruine bonensoep45u
-
Recept
Bruine bonensoep445m
-
Recept
Bruine Bonensoep430m
-
Recept
Bruine bonensoep42u30m
-
Recept
Oud Hollandse bruine bonensoep41u45m
-
Recept
Snelle tomatensoep415m
Variaties op Snelle bruine bonensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Snelle bruine bonensoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 12 kcal | 0% | 48 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |