Snelle tagliatelle
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van jolke
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- koken zols aangegeven op de verpakking.
- Klontje smelten en met de een roux maken.
- toevoegen en goed blijven kloppen zodat een gladde saus ontstaat.
- Vervolgens toevoegen, erbij en alles goed warm maken.
- Naar smaak toevoegen.
- Als de tagliatelli klaar is, afschudden, even afspoelen onder de warme kraan en vervolgens een portie tagliatelli op een bord doen, saus er over heen en direct opdienen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met kaas440m
-
Recept
Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus430m
-
Recept
Tagliatelle met groene asperges en mascarponecrème445m
-
Recept
Biefstuk met eekhoorntjesbrood en tagliatelle435m
-
Recept
Romige tagliatelle met champignons en roomkaas415m
-
Recept
Tagliatelle met paddenstoelen430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- bouillonpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- boter en bouillonpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, melk, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- slagroom, melk, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 542 kcal | 27% | 2168 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 94 g. | 36% | 376 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |