Snert
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Snert recepten
- Bereiden
- Kookboek van marijkealders
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snipper de .
- Snijd de in smalle ringen Schil de wortel en en snijd deze in kleine blokjes Snij het loof van de weg en snijd de in kleine blokjes in plakken snijden.
- Doe de met het , de karbonade en het in de pan en breng het aan de kook.
- Met een schuimspaan het schuim eraf scheppen.
- Met de deksel op de pan de soep 45 minuten zachtjes laten koken.
- Af en toe doorroeren.
- De groente, aardappelen, vlees en selderieblad aan de soep toevoegen en 1,5 uur zachtjes laten koken.
- Af en toe doorroeren.
- Het vlees uit de soep scheppen, bot verwijderen en het vlees in stukjes snijden (evt.
- zwoerd verwijderen).
- Het vlees en de in de pan doen en weer 30 minuten zachtjes laten pruttelen.
- Soep op smaak brengen met en , en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Snert41u30m
-
Recept
Snert41u
-
Recept
Grootmoeders snert423u
-
Recept
Friese snert44u
-
Recept
Visvariant van de Hollandse snert42u
Variaties op Snert
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Snert | 4 | Soepen |
Erwtensoep of snert | 1 | Maaltijdsoepen |
Friese snert | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- rookworst en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 356 kcal | 17% | 1424 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |