Snert

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bouillon:

Voor de soepvulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maak een dag voor het opdienen de . (minimaal 4 uur laten trekken).
  2. Zeef de hete door keukenpapier en vul die weer aan tot 2 liter.
  3. Op de dag zelf voordat men aan het werk gaat:
  4. Voeg alle ingrediënten voor de vulling toe aan de , uitgezonderd de verse en de rookworst.
  5. Breng het geheel aan de kook.
  6. Neem de pan van het vuur en plaats die (met deksel op de pan) in een tot 110 graden C.
  7. voorverwarmde oven.
  8. Ga aan het werk.
  9. Bij thuiskomst na minimaal 8 uren:
  10. Neem de pan uit de oven.
  11. Voeg de in plakjes gesneden worsten en het kleingesneden bouillonvlees toe en plaats de pan terug in de oven na goed doorroeren.
  12. Na een half uur is de snert klaar.
25
25
25

Variaties op Snert

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Snert
VariatieAantalGang
Snert4Soepen
Friese snert1Maaltijdsoepen
Magere snert1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en worst
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en worst
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en gelderse rookworst past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
612 kcal
30%2448 kcal
Vetten
41 g.
58%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
11%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Snert