Snijbonensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. 2 liter met bouillontablet aan de kook brengen.
    wassen en afhalen of diepvriessnijbonen in kokend doen.
    Gehakt kruiden en balletjes maken.
    schillen en in blokjes snijden en toevoegen.
    Weer aan de kook brengen en zachtjes laten koken.
    Indien blikgroenten gebruikt worden dan nu toevoegen.
    Spekjes uitbakken.
    Op smaak maken met en eventueel .
25
25
25

Variaties op Snijbonensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Snijbonensoep
VariatieAantalGang
Snijbonensoep2Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Snijbonensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Mijn moeder maakte dit recept zonder het gehakt en de spekjes, maar goed gevuld met snijbonen, nog enkele gesnipperde uien die bijna volledig verdwijnen, en dan op het laatst nog een 2-tal rookworsten... Lees reactie
Harry 16 januari 2014
Zou het niet geweldig zijn als de soep ook naar snijbonen gaat smaken? Er is hier wel heel erg veel smaak-afleiding he. groetjes. Ik zou graag snijbonen met witvis willen proberen. Een vissoepje bijv... Lees reactie
Erik 22 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
35 kcal
1%140 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Snijbonensoep