Soesjes met kwark-yoghurtvulling
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Soesjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Breng de met de en het aan de kook en voeg hier de aan toe, roer net zolang tot dat er een stijve gladde massa ontstaat.
- Haal de pan van het vuur, voeg dan 1 voor 1 de toe en blijf roeren.
- Zorg ervoor dat het ei is opgenomen door het beslag voordat het volgende ei wordt toegevoegd.
- Meng de , yoghurt en door elkaar.
- Schep het soezenbeslag in een spuitzak en spuit het in soesjes van 1 x 1 cm op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Druk het puntje van de soesjes iets in om te voorkomen dat ze te snel gaar worden, bak de soesjes af in de oven op 200 graden C.
- Haal ze na 6-8 minuten uit de oven en laat ze afkoelen.
- Schep het /yoghurt mengsel in een spuitzak, prik met de spuitzak een gaatje aan de onderkant van de soesjes en spuit de vulling erin.
- Serveer de soesjes op een schaal en strooi hier royaal over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Snelle kwark-notencake zonder meel430m
-
Recept
Soesjes445m
-
Recept
Light frambozen-kwark-muffins440m
-
Recept
Soesjes41u
-
Recept
Kwark cake41u10m
-
Recept
Kwark- bramentaart430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter, kwark, griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kwark, griekse yoghurt, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, boter, kwark, griekse yoghurt, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 803 kcal | 40% | 3212 kcal |
Vetten | 80 g. | 114% | 320 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 27 g. | 10% | 108 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |