Breng het met de en in een grote pan aan de kook en voeg in 1 keer de toe.
Roer flink door tot het deeg van de bodem loslaat.
Doe het deeg in een kom en laat het enigszins afkoelen.
Klop er 1 voor 1 de doorheen.
Klop het deeg tot het glanzend en zacht is.
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
Maak met 2 theelepels kleine bergjes (ca. 36) met genoeg tussenruimte.
Bak ca. 15-20 minuten in het midden van de oven.
Doe tussentijds de ovendeur niet open anders storten de soesjes in.
Laat de soesjes daarna afkoelen.
Klop ondertussen de stijf met de , suiker en klopvast poeder.
Doe de in een spuitzak en spuit de soesjes via een gaatje in het deeg vol.
Zet het afgedekt in de koelkast.
Laat de witte au bain marie smelten.
Bestrijk de eerste 10 tot 12 soesjes aan de onder en zijkanten met een beetje chocolade(1 blaadjes)(100 gram) en plak de soesjes in een cirkelvorm tegen elkaar op een schaal.
Laat deze cirkel uitharden in de koelkast voordat de volgende cirkel erop geplakt kan worden.
Laat de soesjesberg afgedekt in de koelkast opstijven.
Bestuif vlak voor het serveren met poedersuiker(1 stuk)(1 eetlepel) en decoreer met snoepgoed, chocolade(1 blaadjes)(100 gram) en marsepein.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Gluten
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
poedersuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en poedersuiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.