Soto ajam
- Herkomst Indonesie
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Soto ajam recepten
- Bereiden
- Kookboek van noesje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de volgens gebruiksaanwijzing.
- Breng de aan de kook in ruim 2 liter water met , salamblaadjes en de sereh.
- Voeg er minuutje of 10 later de , knoflook, laos, en erbij.
- Laat dit geheel nog een half uur doorkoken.
- Haal de eruit en snijd het vlees van de botjes af in grove stukken.
- Doe dit weer terug in de pan.
- Snijd ondertussen de aardappels in schijfjes of blokjes en snijd de in partjes.
- Maak de volgens gebruiksaanwijzing.
- Neem een bord, schep daar op.
- Dan eroverheen wat .
- Garneer met aardappel, eipartjes en de tauge en schep daaroverheen de kipbouillon.
- Maak af met wat snippers en selamat makan!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ajam opor (kip)445m
-
Recept
Toemis Taugeh-Ajam430m
-
Recept
Ajam ketjap met ananas410m
Variaties op Soto ajam
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Soto Ajam | 4 | Soepen |
Soto Ajam 3 | 1 | Soepen |
Soto ajam (licht gekruide kippensoep) | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 916 kcal | 45% | 3664 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 176 g. | 67% | 704 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |