Soto Daging
- Herkomst Indonesie
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Zet het met de op in 1 liter water en laat anderhalf uur trekken.
Giet de bouillon door een zeef en zet het vlees apart.
Maak een boemboe van , kemirie, , , , , , , chilivlokken, , en suiker.
Verhit 2 eetlepels in een schone pan en fruit de boemboe gedurende 4 minuten.
Doe de bouillon ,, djeroekpoeroetblad, en erbij, breng aan de kook met de deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen.
Verdeel de , aardappel, vlees en over de borden, schep er de hete bouillon over en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sajoer Kari Daging Sapi (gekruide groentensoep met rundvlees)41u
-
Recept
Soto ajam (licht gekruide kippensoep)445m
-
Recept
Lontong Daging Bali (soep van varkensvlees)41u
-
Recept
Soto madura (licht gekruide rundersoep)42u
-
Recept
Soto Ajam445m
-
Recept
Soto Ayam - Indische kippensoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- vissaus en javaanse suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in javaanse suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 510 kcal | 25% | 2040 kcal |
Vetten | 18 g. | 25% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 37 g. | 14% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |