Soufflé met parmezaanse kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Verwarm de , roer de erdoor en warm deze even mee.
- Schenk de erbij en roer tot een glad mengsel.
- Laat de saus ca. 5 minuten op een zacht vuur 5 minuten koken.
- Roer de kaas erdoor en daarna een voor een de losgeklopte .
- Neem de pan direct van het vuur en laat het mengsel iets afkoelen.
- Breng op smaak met en .
- Klop de stijf met een snufje en spatel dit voorzichtig door het kaasmengsel.
- Schenk dit mengsel in een ingevette soufflé vorm (inhoud 8-9 deciliter) en bak de soufflé 25-35 minuten in de oven op 200 graden C.
- tot hij goudgeel en mooi gerezen is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas430m
-
Recept
Portobello met blauwe kaas en rucolapesto415m
-
Recept
Broccolipasteitjes met ham en kaas430m
-
Recept
Gevulde ramiro paprika's met tomaat, feta kaas en pesto410m
-
Recept
Witlofsalade met kaas410m
-
Recept
Mosselen uit de grill met oude kaas410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwitten en eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 328 kcal | 16% | 1968 kcal |
Vetten | 28 g. | 40% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |