Spaanse paella

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens bereidingswijze.
  2. Snijd de kip, de , de en de in stukjes.
  3. Verhit een klein beetje olie in een wok of grote koekepan.
  4. Bak hierin de kip en de rest.
  5. Pers de knoflook en breng alles op smaak met de en het .
  6. Als alles gaar is, doe je de hollandse garnaaltjes erbij en de gekookte .
  7. Schep het geheel een paar keer om in de wok.
  8. Als laatste doe je de gekookte ook in de wok en schep je het geheel door elkaar.
  9. Bak in een beetje olie de grote en leg deze boven op de paella.
  10. Klaar om te serveren.
  11. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen en hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Spaanse paella heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

De paella die ik al jaren maak en die ik ook zo heb geleerd van iemand die uit zuid spanje komt is: drumsticks, groene paprika, erwtjes, inktvis, garnalen en/of mosselen. Colorante voor de kleur en ze... Lees reactie
Mw. P 29 januari 2018
Goedendag beste kokjes, Ik wil alleen graag vermelden dat kip paella gewoon een delicatesse is. Een super aanrader vind ik, dat je in plaats van kip, tam konijn in de paella gebruikt. Je weet niet w... Lees reactie
Bernadetttttte 15 juli 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
158 kcal
7%632 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaanse paella