Spaghetti
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van stoot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Bak de bijna bruin.
- Doe het gehakt, verkruimeld, erbij en snipper de geschilde erbij.
- Even omroeren en doe dan in stukjes de , en erbij.
- Weer omroeren en dan de geschilde knoflookteentjes in kleine stukjes snijden en erbij doen.
- Dit alles in een braadketel met olijfolie en stukje braadboter.
- Als het geheel na ongeveer 20 minuten gaar is dan , , zout, peper en bouillonblokjes toevoegen en alles goed omroeren.
- Daarna toevoegen met ongeveer 250 centiliter warm water en omroeren.
- Het geheel 25 minuten laten pruttelen op een kleine vlam met de deksel op de braadpan.
- Daarna eventueel, hoe dik u de saus wilt hebben, sausverdikker toevoegen onder roeren en 1 minuut laten koken.
- Kook 750 gram spaghetti beetgaar, doe deze op de borden en schep de saus erover.
- U kunt eventeel zoetzure uitjes erbij nemen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti bolognese43u15m
-
Recept
Spaghetti bolognaise430m
-
Recept
Spaghetti fantasie440m
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
-
Recept
Spaghetti carbonare420m
-
Recept
Spaghetti met gorgonzola425m
Variaties op Spaghetti
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spaghetti bolognese | 12 | Pastagerechten |
Spaghetti carbonara | 6 | Pastagerechten |
Spaghettisaus | 6 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 118 kcal | 5% | 472 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |