Spaghetti a la Naomi
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van guinevere
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Zet water op om de in te koken.
- Snijd ondertussen de in blokjes.
- Maak de schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes.
- Snipper de .
- Fruit de in de olijolie aan, doe de 2 eetlepels erbij en doe de sambal erbij.
- Doe het rundergehakt erbij.
- Bak dit 3 minuten tot het bruin is.
- Gooi de blokjes en de champigons erbij.
- Roerbak dit ongeveer 3 tot 5 minuten.
- Doe de erbij en laat op laagvuur ongeveer 8-10 minuten lekkere pruttelen.
- Kook de al dente. (als het water kookt, doe er in, stop de erin, daarna op laag vuur 8 a 10 minuten koken).
- Check wanneer al dente:
- Gooi een spaghettisliert tegen je keukenmuur.
- Blijft ie plakken dan is ie al dente.
- En doe wat bij de als het kookt.
- Je water kookt niet over en de zorgt ervoor dat je pasta niet aan elkaar plakt.
- Roer de gekookte door je saus.
- Laat dit even intrekken nog 2 minuten.
- Serveer met geraspte erop.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 367 kcal | 18% | 1468 kcal |
Vetten | 23 g. | 34% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |