Spaghetti alla carbonara

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de volgens aanwijzing verpakking beetgaar in water met wat .
    Pel de knoflook en halveer hem in de lengte.
  2. Pel de en snipper hem.
    Verhit de olie in een pan.
  3. Bak de spekjes en de knoflook knapperig.
  4. Bak de even mee.
  5. Haal de knoflook uit de pan.
    Rasp de kaas.
  6. Kluts de met en in een grote kom en roer het spek en 2/3 van de kaas erdoor.
    Giet de af, laat hem goed uitlekken en meng hem door het eimengsel.
  7. Meng alles goed door elkaar en bestrooi met de resterende kaas.
  8. Dien direct op.
25
25
25

Variaties op Spaghetti alla carbonara

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghetti alla carbonara
VariatieAantalGang
Spaghetti alla carbonara2Pastagerechten
Romige spaghetti alla carbonara1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spaghetti alla carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

In dit recept wordt een uitje meegebakken met de spek en de knoflook. Heerlijk! De combinatie kaas-ui met prei en diverse groenten vind ik nog lekkerder.
Mark 3 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
405 kcal
20%1620 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti alla carbonara