Spaghetti Bolognese
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti bolognese recepten
- Bereiden
- Kookboek van myrna-gdeb
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Fruit de en de knoflook in een grote pan.
- Voeg er vervolgens de wortel en aan toe.
- Wanneer deze glazig zijn, giet je de , tomatenblokjes en het erbij.
- Laat dit één geheel worden en doe er vervolgens de en alle kruiden bij.
- Laat dit ongeveer 5 minuten pruttelen en doe er dan het gehakt bij.
- Dit laat je koken voor ongeveer 1 uur en 45 minuten.
- Het eindresultaat is een dikke, volle saus.
- Bereid in de laatste 20 minuten van de kooktijd van de saus de al dente.
- Voor een perfecte maaltijd kun je er parmezaanse kaas overheen strooien.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti bolognese41u15m
-
Recept
Spaghetti bolognese42u30m
-
Recept
Pasta bolognese445m
-
Recept
Spaghetti Bolognese430m
-
Recept
Spaghetti bolognese415m
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
Variaties op Spaghetti Bolognese
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spaghetti bolognese | 11 | Pastagerechten |
Spaghetti Bolognese á la Shirley | 1 | Pastagerechten |
Spaghetti bolognese met bleekselderij | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 258 kcal | 12% | 1032 kcal |
Vetten | 11 g. | 17% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |