Spaghetti bolognese (mager)
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti bolognese recepten
- Bereiden
- Kookboek van jolandaknorretje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de en de knoflookteentjes.
- Maak de en de schoon en snijd ze in kleine stukjes.
- Verhit de olie in de braadpan.
- Voeg het gehakt toe en bak dit circa 5 minuten.
- Schep de uit, knoflook, wortel en selderij erbij en bak alles nog zo'n 3 minuten mee.
- Voeg de , bouillon en toe en breng het gehaktmengsel al roerende aan de kook.
- Laat de saus circa 30-45 minuten heel zachtjes sudderen.
- Serveer de saus met 120 gram per persoon.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti Bolognese42u
-
Recept
Spaghetti bolognese415m
-
Recept
Spaghetti Bolognese430m
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
-
Recept
Pasta bolognese445m
-
Recept
Pasta Bolognese43u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketchup en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 273 kcal | 13% | 1092 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |