Spaghetti bolognese
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti bolognese recepten
- Bereiden
- Kookboek van desire
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd alle groenten zo fijn mogelijk.
- Verhit de en olie in een braadpan.
- Bak de en hierin, voeg de groenten en kruiden (naar smaak) toe.
- Laat alles al roerend zachtjes kleuren.
- Bak het mee.
- Als die goed is dan de wijn erdoor, even laten sudderen tot de wijn zo goed als verdampt is.
- Roer de gezeefde erdoor en doe het laurier erbij, nog wat warm (niet al te veel).
- Laat dit alles 2 à 3 uur sudderen.
- Als het klaar is het laurier eruit, de saus en de apart serveren. .
- TIP:als de saus te droog wordt een beetje (warm) water erbij. (je kunt de saus goed invriezen).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti Bolognese42u
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
-
Recept
Pasta bolognese445m
-
Recept
Ragù alla bolognese43u
-
Recept
Spaghetti bolognese42u30m
-
Recept
Pasta Bolognese43u45m
Variaties op Spaghetti bolognese
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spaghetti bolognese | 11 | Warm |
Spaghetti bolognese (mager) | 1 | Pastagerechten |
Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 540 kcal | 27% | 2160 kcal |
Vetten | 53 g. | 76% | 212 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |