Spaghetti fantasie
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van jellev
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de volgens de verpakking en kook de hard (ca. 5 minuten).
- Was de .
- Snijd de in plakjes.
- Maak de schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
- Laat de uitlekken en hak de augurk fijn.
- Snijd de ui in ringen en de knoflook klein en fruit dit glazig in de .
- Voeg het (niet aangemaakt) toe en roerbak dit tot het gaar is.
- Voeg dan de toe en roerbak dit even mee.
- Voeg de volgende ingrediënten toe:
- , , bouillonblokjes (verkruimelen), , , , en augurk.
- Maak op smaak met zout, peper en witte en laat op een zacht pitje nog even sudderen (ca. 10 minuten).
- Wel af en toe even roeren.
- Garneer de saus voor het opdienen met de verse en de in vieren gesneden .
- Serveren met de .
- Een smakelijk.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- bouillon, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon en peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 897 kcal | 44% | 3588 kcal |
Vetten | 69 g. | 99% | 276 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 62 g. | 24% | 248 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |