Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper voor de gehaktsaus 2 en de knoflook.
  2. Bak het spek in een droge pan uit.
  3. Neem het spek uit de pan.
  4. Verhit de olie in een pan.
  5. Bak het gehakt op hoog vuur.
  6. Bak de en de knoflook kort mee.
    Breng op smaak met , en .
  7. Bak de kort mee.
  8. Voeg het spek weer toe.
    Roer de , 500 milliliter water en 1 bouillonblokje door het gehaktmengsel.
  9. Voeg de bevroren groentemix toe.
  10. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 10 minuten sudderen.
  11. Breng op smaak met , en wat .
  12. Maak de verse schoon en hak ze fijn.
  13. Pel en snipper voor de kaassaus 1 ui.
  14. Fruit hem in de , strooi de eroverheen en bak hem kort mee.
  15. Roer ruim 500 milliliter water, de en 1 bouillonblokje erdoorheen.
  16. Breng het geheel aan de kook.
  17. Roer de , de roomkaas en de verse erdoor.
  18. Breng op smaak met en .
  19. Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzing verpakking beetgaar, giet af en serveer met de 2 sauzen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en spaghetti
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • groentebouillonblokjes, boter, kruiden, kruidenroomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
837 kcal
41%3348 kcal
Vetten
47 g.
68%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet