Spaghetti met tomatensaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de met in plakjes.
  2. Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in stukjes.
  3. Snipper de met knoflook fijn.
  4. Verhit 2 eetlepels in een koekenpan en fruit de met knoflook en 5 minuten.
  5. Schep 2 eetlepels van het uimengsel uit de pan.
  6. Voeg al roerend de met en toe en fruit het 5 minuten mee.
  7. Voeg de bouillon met tomatenstukjes en basilicum toe en laat de saus afgedekt 20 minuten sudderen.
  8. Kneed het gehakt met , , en 2 eetlepels uimengsel door elkaar.
  9. Rol 30 kleine balletjes van het gehaktmengsel.
  10. Verhit de rest van de olijflie in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin.
  11. Laat ze in 15 minuten gaar sudderen.
  12. Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking.
  13. Pureer de groentesaus en voeg de gehaktballetjes toe.
  14. Warm de saus nog even door.
  15. Verdeel de over 4 diepe borden en schep de saus met balletjes erover.
25
25
25

Variaties op Spaghetti met tomatensaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghetti met tomatensaus
VariatieAantalGang
Spaghetti met tomatensaus2Pastagerechten
Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes1Pastagerechten
Spaghetti met tomatensaus, basilicum en majoraan1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
338 kcal
16%1352 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti met tomatensaus