Spaghettisaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Spaghettisaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van harwoon
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- snijden bakken in de olie, wanneer gaar het en mee bakken.
- Als het gaar is de puree en bouillon toevoegen, binden met de en op smaak brengen met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghettisaus Blando445m
-
Recept
Spaghettisaus41u30m
-
Recept
Spaghettisaus à Lan41u30m
Variaties op Spaghettisaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spaghettisaus | 5 | Sauzen en marinades |
Spaghettisaus van de mama | 1 | Pastagerechten |
Spaghettisaus à Lan | 1 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 205 kcal | 10% | 820 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |