Spaghettisaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kruid de met de en maak hiervan balletjes, iets groter dan soepballetjes.
  2. Braad deze balletjes lekker aan tot ze mooi goudbruin zijn.
  3. Voeg er, als de balletjes bijna gaar zijn, de in halve ringen gesneden uitjes aan toe en bak dit nog even mee.
    Voeg er dan de en flinke scheut aan toe.
  4. Om het niet droog te koken ca. 200 cc er aan toe voegen.
  5. Verdampt dit te veel dan nog meer .
  6. Het vocht moet vloeibaar blijven en niet dik worden.
    Je kunt eventueel een half zakje spaghetti mix van knorr toevoegen.

    De spaghetti koken wij altijd met een scheutje citroen in het dan plakt het niet.
25
25
25

Variaties op Spaghettisaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghettisaus
VariatieAantalGang
Spaghettisaus5Sauzen en marinades
Spaghettisaus van de mama1Pastagerechten
Spaghettisaus à Lan1Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
436 kcal
21%1744 kcal
Vetten
34 g.
49%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghettisaus